Terug naar het begin Stuur ons een e-mail Handige downloads op Dongemondig.nl
D pagina met links naar dochters die informatie over alles wat met wonen in en om het Dongemond gebied D pagina met links naar dochters die informatie over alles wat met wonen in en om het Dongemond gebiedDongemondig.nl de Advetentiesite voor het dongemondgebied

Aanmelden bij Dongemondig online
Een greep uit ons adverteerdersbestand ...
De kosten van het ontwerpen en plaatsen van een advertentie
Alles voor het onderhoud van uw huis en tuin
Zoekt u meubels
Alle financieele zaken en verzekeringen
Het huizenaanbod in de Dongemond
De laatste wijzigingen van de Dongemondig site
Hoe kunt u ons bereiken
Terug naar het begin
Email onze verkoopafdeling

 

Welkom op Dongemondig.nl

Dé pagina met links naar dochters die informatie geven over alles wat met wonen in en om het Dongemond gebied te maken heeft. Of het nu om huizen gaat, de (tuin-)inrichting, onderhoud of financiële zaken, alles staat overzichtelijk gerangschikt. Dongemondig.nl is een startende onderneming die zich tot doel heeft gesteld een betaalbare internetpresentatie mogelijk te maken voor iedere ondernemer die zich richt op de particuliere markt. Momenteel worden de gegevens verzameld voor de site.
We hopen deze spoedig aan u te kunnen presenteren!

Dongemondig is een jong bedrijf wat zich richt op de internetgebruiker. Onze doelstelling is om in één site alle zaken te bundelen die enig raakvlak hebben met wonen, in de ruimste zin van het woord. In de komende tijd zullen de menubalken steeds verder worden gevuld met gegevens per onderwerp c.q. doelgroep. 

Of u binnen deze regio nu wilt verhuizen, verbouwen, repareren of verfraaien, u zult de benodigde adressen hier kunnen vinden. Zo zijn er diverse hoofdrubrieken waarbinnen de bedrijven alfabetisch staan weergegeven en deze bedrijven hebben de mogelijkheid om een link te laten aanmaken naar een eigen bedrijfs- c.q. productspresentatie. 

Deze eigen bedrijfs- c.q. productspresentatie kan indien gewenst ook geheel door ons worden verzorgd, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Voor info kunt u contact opnemen met Dongemondig.nl via onze Mailbox.

Terry van Erp
Beheerder, Dongemondig.nl

 

 

 

 
Aanmelden | Adverteerders | Prijzen | Onderhoud | Meubels | Financieel | Huizenaanbod | Nieuws | Contact | Home

Dongemondig, Copyright © 2001 - 2022. Alle rechten voorbehouden.